ACV Gent-Eeklo
28.11.2014
Goedenacht
Home | Sitemap
Terug | Lid worden | Contact
Help | Registreren
 
 
ACV Gent-Eeklo  >  ACV Gent-Eeklo  >  Dienstverlening
Printen | Delen
 
 

 

Advies en dienstverlening van de bovenste plank

Als ACV-lid kan je gelijk wanneer binnen de openingsuren in eender welk kantoor terecht in onze regio Gent-Eeklo. Je hoeft voor je dossier dus niet altijd naar hetzelfde dienstencentrum of contactpunt te gaan.

Je kunt bij ons terecht voor advies en dienstverlening van de bovenste plank. Ons team van ervaren specialisten helpt je uit de nood, of het nu gaat om je werk, een werkloosheidsdossier, tijdskrediet, het verkrijgen van inlichtingen of het invullen van documenten.

Via de module 'ACV in je buurt', bovenaan , kan je via het invoeren van je postcode het dichtste dienstencentrum en contactpunt in je buurt vinden, met contactgegevens.
Voor heel wat inlichtingen waarvoor geen persoonlijk bezoek aan onze kantoren noodzakelijk is, kan je steeds telefoneren of e-mailen.

Voor afgifte van documenten en stempelkaarten blijven wij dicht in de buurt: die kan je achterlaten in de ACV-brievenbus in je buurt. Die bus wordt minstens 2 maal per week gelicht.

Dienstverlening

Als lid van ACV Gent-Eeklo krijg je hulp en informatie bij problemen in je arbeidssituatie:

loon- en arbeidsvoorwaarden
loonklachten
arbeidsongevallen
beroepsziekten
werkloosheid
faillissement en sluiting van de onderneming
bestaanszekerheid

Het ACV biedt je (onder bepaalde voorwaarden) gratis rechtsbijstand bij geschillen met je werkgever en problemen met de sociale zekerheid.
Als je er recht op hebt, zorgt ACV Gent-Eeklo voor de stipte uitbetaling van je syndikale premie.

Het ACV is een erkende uitbetalingsinstelling voor werkloosheidsuitkeringen. Wij kunnen je werkloosheidsdossier en de betaling van uw uitkeringen beheren. Wij stellen je dossier zorvuldig samen, dienen het tijdig en correct in, en verzorgen de stipte uitbetaling van je stempelgeld. Bij problemen met de RVA, VDAB of met je (ex)werkgever, komen wij tussen om je belangen te verdedigen.

Wil je beroep doen op onze dienstverlening, wend je dan tot een van de dienstencentra van ACV Gent-Eeklo. Je vindt ACV-dienstencentra in: Deinze, Eeklo, Evergem, Gent en Lochristi. In het dienstencentrum kun je met al je problemen en vragen terecht. Onze medewerkers helpen je meteen zoeken naar een oplossing, of verwijzen je door naar onze gespecialiseerde diensten: rechtskundige dienst, werkloosheidsdienst of de beroepscentrales.

Home  |  Actualiteit  |  ACV Gent-Eeklo  |  Sociaal overleg  |  Sociale wetgeving  |  E-Services  |  Contact
Disclaimer

 

 
 
Zie ook:
ACV Gent-Eeklo
  ACV regionaal
  ACV regionaal
  Dienst arbeidsrecht
  Dienstencentra
  vorming
  Vrouwen