Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Regionaal nieuws ACV laat van zich horen

Meer nieuws
Wil je zelf aan de slag met je aangifte via tax-on-web maar wil je dit eerst nog eens stap voor stap uitgelegd krijgen? Dat kan!
Lees meer
Op maandag 11 mei organiseert ACV Gent-Eeklo de infohappening eindeloopbaan. Je kunt vanaf 18 uur bij het ACV terecht voor algemene info over de eindeloopbaan in workshops of voor advies op maat bij een medewerker van je beroepscentrale.
Lees meer
jobstudentenkaravaan
ACV Gent-Eeklo organiseert een fotowedstrijd in aanloop naar de week van de solidariteit (van 4 tot 10 mei).
Lees meer
Vanaf 1 april 2015 kunnen leden die aan de slag zijn voor bepaalde dossiers op afspraak terecht bij het ACV-dienstverleningspunt in de buurt.
Lees meer
Meer nieuws
Oost-Vlaanderen

Word ACV-dienstverlener

Werkloosheid en syndicale dienstverlening
ACV Oost-Vlaanderen zoekt een dienstverlener (M/V) om de syndicale werking verder uit te bouwen in de provincie.
Geldig van 27-4-2015 tot 17-5-2015
Bekijk profiel

Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de Regering een indexsprong. Maak duidelijk dat de vakbonden ook in uw naam dit NEEN-signaal verkondigen. Onderteken de petitie

Online stempelen: veilig, makkelijk en snel

Volledig werklozen kunnen op elektronische wijze via socialsecurity.be hun controlekaart invullen en naar het ACV versturen. Ben jij ACV-lid en volledig werkloos? Vervang je papieren controlekaart door een elektronische. Online stempelen betekent minder verplaatsingen. Bovendien gebeurt de betaling veiliger én sneller. Probeer het! Lees meer...
Hier vind je de contactgegevens van de beroepscentrales met vestiging in de regio Gent-Eeklo.
Lees meer
Banner eurobiljetten
Ons socialezekerheidsstelsel is gebaseerd op de betaling van sociale bijdragen op beroepsinkomsten. Deze sociale bijdragen dienen ter financiering van de vele uitkeringen en vergoedingen.
Lees meer
ACV-affiche - tijd nodig voor andere dingen
Om leven en werken te verzoenen kan je je loopbaan onderbreken. Denk aan tijdkrediet, ouderschapsverlof, palliatief verlof of een ander zorgverlof. Hoe? Het ACV informeert je.
Lees meer